Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Loitsu pahan irrottamiseksi


Poistu paha

Poistu paha rinnaltani
Kaikkoa kauas kainalostani
Vaivu sylien syvyyksiin
Kauas kotipiiristäni
Poistu paha sisuksista
Irrota saita sydämestä
Anna tilaa ilolle
Painu manan majoille
Omaan kotipiiriisi
Kun on paha mennynnä,
Sydän sokeria täynnä,
Silloin laulat laulujasi
Iloitset ikävän menosta
Silmät sulon tulosta




Fri vers av Esa Salomaa
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-12-09 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa