Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uimarannalla

Uimarannalla
Auringon paisteessa
Kuolema tuli luoksesi vierailulle
Istuutui viereesi ja
Kietoi viileän viittansa yllesi
Katsoitte yhdessä uintiani
Palelit kaikki vaatteet ylläsi
Takkinikaan lämpö ei auttanut
Kesän kuumuudessa,
Hymyilit ja vilkutit
Yhdessä kuoleman kanssa
Kesän kauneudessa.




Fri vers av Esa Salomaa
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-12-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa