Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande genom tid

Vandrande genom tid
Alla skapade bilder
Där i livets galleri
Där själen så får frid
Tårar som fallit ner
När hösten har en i sitt grepp
När så vinden dragit kallt
Varje år samma sak sker

Allt som kommer tillbaka
Världen runt i cirklar
Aldrig står det så still
Alltid något nytt att smaka
Färger som åter fylls på en pallett
Så bara att måla över mörkrets makter
Bara att sopa allt under mattan
I garderoben finns alltid ett skelett

Så gömmer vi oss i ett skal
Hemligheter som aldrig når fram
I en verklig tro på drömmar
Vi gör så alla ständigt nya val
Vindar kan så blåsa åt fel håll
Riktiga fåglar hittar så alltid rätt
Skyddande änglar över vår tid
Då vi sen åter kan ta kontroll




Bunden vers av Lidde
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde