Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På spaning...

Vilseledd drömfärd.
Slöjmoln täcker spårens doft.
Surfar på en våg.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-12-09 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se