Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Och jag är oroad
I allt mitt lugn
Det blev inte bättre
Av dina ord

Framtid är för andra
Ty jag vågar inte
När den dagen kommer
Dör också jag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva