Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslagen

 

Du söker jobb

Får avslag efter avslag 

Är det mitt CV, undrar du 

Du får nya avslag 

Anstränger dig när du skriver personligt brev  

Det blir nya avslag 

Varför, undrar du 

Och söker igen 

Får avslag 

Din självkänsla tar stryk 

Du söker vidare 

Får avslag igen 

Du sjunker längre ner

Försöker igen

Avslag  

Du slutar söka 

Och når botten 

Men du har varit där förr

Det känns bekant 

Det är bara att resa sig 

Och gå vidare 

Avslagen men inte utslagen 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-10 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP