Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kamp på liv och död

Jag slåss med demoner från svunnen tid.
Kommer aldrig, någonsin finna frid.
Ett inre kaos tar över på natten
en kamp på liv och död.
En strid som förvränger skratten.
Ett liv där saknaden är min nöd.
En längtan efter det som inte kommer finnas.
En kamp, som aldrig kommer vinnas.
Jag vrider och vänder på orden.
Står ensam kvar på jorden.
Allt annat är borta
En tanke om att livet korta
Susade snabbt förbi
Som förr kommer ändå inget att bli.
Men vaknar som vanligt om en stund.
Trots drömmar som denna jag får mig en blund.
En timme av simpel kvalitet.
En viktig nödvändighet




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-12-10 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover