Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Måns Mosessons biografi om Tim "Avicii" Bergling.


Lost Angeles

Du kom
till änglars stad,
som många andra
för att vandra
helig mark
och malas ned
i framgångsspelet,
nästlas in
i spegelgarnen,
själakvarnen
mixar allt,
nyandlighet
och knark,
i alkemistens degel
ligger guldet blankt.
Men ta en stund
och granska
spelets regler.
Blev det bra,
blev det rätt?
Full poäng
av pengar,
sex?
Klarade du
alla bossar,
blev det Lamborghinis
eller Porschar?
Snurra alla
chakran lätt,
gick nåt snett?
Blev du djupfryst,
trasig träl,
upplyst själ?
Karma ger
och karma tar,
med sista livet
kvar
höll du andan
satsa' hårt
långa hoppet
rakt i mål




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lustverket VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-10 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jävla starkt att skriva om det som att gå i mål. Ur perspektivet från dem på botten.
2023-04-14

  Hjördis Krovotskij
Klockren! Och Sorglig. Känns i magen
2021-12-14

  Kungskobran VIP
Jobbade fyra år på Capitol Records i Hollywood gifte mig och fick vårt första barn där. De bästa åren i mitt liv, sorglöst sol och varmt. I love LA
2021-12-10

    Sefarge VIP
Betänkande skrivelse om de
mänskliga livs -villkoren?
Med ödes kortet 3-Ruter,
stapplade han sig vidare
uppburen av sin musik
o fans.Men den Stora
"Deppen" tog honom
Ändå! ( som så
många andra)

2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP