Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mina ögon ser

 

Du gör min dag så stor

ingen eld kan värma mer

ingen stund utav din närhet

kan störa det mina ögon ser.

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-10 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP