Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skåda hjärtat

Leonard Cohen hade rätt
jag kan inte tåla dig
så därför snälla snälla säg
om det finns ett sätt

För dig är det inte heller lätt
du vill ju blott hjälpa mig
kanske det inte är nån grej
det känns som jag förbisett

Att du är min vän
att du vill mig väl
att du gråter sen

Det finns inga skäl
det finns inga men
jag har sett din själ




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-10 19:46



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
efter att ha läst din sonett lyssnade jag till Cohens "Susanne" som jag älskar - men, nej, det var nog inte den du refererade till, undrar vilken av hans låtar du tänker på?
2021-12-11

  Solstrale VIP
Mycket romantiskt och lite svagt rodnande rader! :)
2021-12-11

  SatansSon
Känns som dikten tillägnas nån käresta
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP