Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Eld och ljuv musik

Jag kommer till dig älskade Jacob.
Det är så kallt att jag tänder en brasa i öppna spisen
och tar fram en varm filt.
Vi sätter oss framför brasan, nakna under filten.
Du smeker mina runda bröst och jag sätter mig i ditt knä
och låter dig sjunka in.
Jag är varm, mjuk och våt och du njuter enormt av mig.
Jag njuter lika mycket av dig och till eldens sprakande
och julskivans ljuva musik
kommer vi båda.
Efter sitter vi tysta och håller om varandra,
ser kärleken i varandras ögon.
Vi älskar varandra mest av allt på jorden.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-11 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg