Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet är klaustrofobi

I artikeln stod:
"Vid överhängande risk för kärnvapenkrig kommer de arbetslösa att bli burkmat till våra hundar när vi ska överleva i bunkrar under oöverskådlig framtid. Av denna anledning är det från januari obligatoriskt för dessa att närvara på våra nyutvecklade kurser i att lära sig hantera sin klaustrofobi."
- Gud va bra att de tänker på deras känslor! ropade avdelningschefen på matchningen till den HR- ansvariga på den lokala arbetsförmedlingen.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-11 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP