Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småjättar

Vi var så små att vi upprepade ordet jätte, jätte, jätteofta.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-11 07:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om hur du använder orden små och jätte.
2021-12-15

  Öknens Ros VIP
Som en trollformel, kanske växte man några cm. då!
2021-12-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
självberöm luktar inte gott
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP