Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev kl 03.03. Till en älskad vän om murar

Anna

porslinet rinner
längs väggen igen, allt jag hör är vinter-regn
och han har öppnat alla skåpen

tagit sig rätten att öppna mig

Jag har örat helt nära
golvet nu,
jag vägrar svara när det ringer
inte ens om det är du,
fastän jag älskar dig
Det är ett långsamt sätt att
bli ensam sjunger Lasse
Jag håller med
och jag vet att du blir orolig
Men inte desto mindre,
i min trädgård går någon omkring
Sorglöst spankulerande
Den kvinnan ser ut som jag
Hon är på fri fot

men min
Anna kom hem

Jag bygger
murar igen ..





Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-11 10:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Berlinmuren var bra!
Den var en antiimperialistisk skyddsmur och borde återuppbyggas.
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn