Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Statistiken gäller Sverige och är ca.


~~~~~~~DÖDs-tal ~~~~~~~

 

 

1 500 människor tar sitt liv VARJE år.

 

15 000 människor gör allvarliga försök att avsluta sitt liv VARJE år.

 

150 000 människor lider av allvarliga självmordstankar.

 

15 000 människor har avlidit i Covid under pandemin.

 

 

Prioriterar vi liv olika?

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

 

AiA Maria den fria




Övriga genrer av AiA Maria den fria
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-11 13:23



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Någonstans pågår ständiga val, av olika slag; en del människor går under i skymundan, och det borde inte få vara så, år efter år. Om det är resursbrist, då ska vi också kunna erkänna att vi ej vill betala det det kostar på olika nivåer.
2021-12-12

  Blomma-Stjärna VIP
Med bra exempel belyser du kort och koncist att vi prioriterar liv olika - vi tilltror oss gärna att vara objektiva och förståndiga, men vi följer värderingar som är tonade i känslor av fara för " vår planet" "vårt land" oss själva och våra närmaste. Media, nyhetsvärde, klass, kön m.m. avgör inte så lite hur vi prioriterar och vad vi tror ... hälsningar från en i skocken av får (i alla fall nu under covid - ).
2021-12-11

  Solstrale VIP
Också i mina tankar, till dem som lider i tysthet sänd ljus! Bra lyft!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria