Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan från ön

Jag tror på änglar som skriver ner
mina ord och handlingar

Hoppas detta får dig att le
låter nu känslorna
flöda ut genom fingrarna

Du bjöd in mig till din stilla värld
ett litet paradis ö

Tankarna under färjans färd
gick åt brorsan
med en tysthets bön

Du tog emot mig med en öppen famn
i en tid då jag behövde hållas om

Så överlycklig att jag färjan hann
för det var ju nära att jag inte kom

Men så äntligen var jag där
och försökte smälta in allt

Inget skjutvapen, droger och misär
bara ett öppet hav och ett vackert land

Din generösa gåva
är bland det finaste jag någonsin fått

Du såg ju mina glädjetårar
lyckan var större än hela universums mått

Fokuserade in varenda pixel
av den skadan jag har kvar

Även om jag ibland uppfattade skisser
så målade du upp resterande bilden
med dina svar

JA! Baloo fick äntligen bada
Njuter och skrattar fortfarande över det

Det hela känns taget ur en saga
du var min lilla bruna Mowgli bredvid

Gläder mig att du skrattar gott
åt min tuggummihändelse

Finns tyvärr mer än vad du har fått
av mina pinsamma berättelser

Men här får dikten sig ett slut
men vi ses ju snart igen

Att ha dig som en vän,
är mer än tur

för att citera grabbarna:
"De den".


PS:
Låt mig vara din soldat




Fri vers (Fri form) av BaaBiiBoo
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-12-11 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo