Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miss exotic world 1992

den amerikanska flaggan vajar
över synd och helighet

solen kastar skuggor
mot framtiden

det är en maskerad
utan fest

du möter din inre blick
och tittar bort




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-12-11 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP