Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett troll

En blodsugande mygga
Långt ifrån den snygga
Irriterande som knott
Då du ej förstår nått
Där fåglar kan bygga bo
Så du bara kan stå och glo
Tror du vet vem du är
Ett stort jävla blåbär
Får det mesta att brista
Då du tänder en gnista
Exploderande dynamit
Bara så full av skit
Bara så mycket flum
Ja du är så jävla dum
Så du ditt äckliga slem
Hoppas du aldrig hittar hem
Så du kan bo på gatan
Som den förbannade skatan
Detta är sagan om ett troll
Som så helt saknar kontroll





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-11 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde