Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voodoodocka - Antivaxxaren


En
självisk
tönt
paranoid
obildad
som
är
livrädd
för
minimal
risk
och
offrar
andra.

Ja
det
är
förmodligen
du
om
du
tog
åt dig
"oppositionell"
och
"sverigevän"
är
du
också
förmodligen
eller
vänsterflummare.

Jag
ska
skaffa
voodoodocka
och
anlita
häxdoktor
lite
nålar
rätt
ritual
och
bön

blir
ni
av
med
er
fobi
sprutfobi
såväl
som
förnuftfobi.




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-11 14:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rytmen behärskar d.u
2021-12-17

    Askanden
hmmm, kan inte komma ifrån
att det här på nåt sätt sparkar
på dem som redan ligger ner

vi talar om en minoritet som är i utanförskap av något slag (ekonomiskt, socialt, mentalt)

socioekonomiskt utsatta
invandrare från slummen,
sverigedemokrater,
folk utan utbildning och bildning
de som är paranoiskt lagda
konspirationsteoretiker folk med personlighetsprolem

det är min uppfattning om vaccinskeptiker i stort
sen finns ju så klart undantag

nästa fråga är om vaccinationsviljan ökar av så här inflammerande inlägg
eller om de bara blir ännu mer vrånga och motspänstiga hehehe...
2021-12-11

    Askanden
hehehe det där går jag med på
kan swisha
till häxdoktorns arvode
Haiti härnäst


2021-12-11

    ej medlem längre
Äntligen, heja häxdoktorn!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam