Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Celibat. Av S.A.I. Steve Lando. Som för att visa hur litet det betyder vem som skriver vad, jag själv kan tänka mig kommentera med en eller annan rad.


Kommentar på en text (2400) rim bara rim





Hoppas så att du följer dina egna råd
en slav sägs vara människa utan tråd
eller kanske en symaskin där
kläderna i flygande fläng lagandet bär

ens egen enskilda ställning och post
kan sakna såväl lyx som dyr ost
en sorts sådan där av sitt slag massa
vilken ofta nog ens egna smak kan passa...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-08-13 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP