Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i en labyrint

(i en labyrint)
Jag kan det här
Jag vet exakt var man inte ska gå
Nu går jag här åt fel håll (jag vet det)
Jag snubblar in i en omtänksam taggbuske




Fri vers av Mikael Berget
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-12-11 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Berget