Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


909.HELP IT RIGHT NOW!!!

vilken egensinnig tid

/Naturens Rytm
gått på sned/

...har kommit...

inuti...antaganden...
felfri kalender

utanför ...
nyss kastade man snöbollar
stod på skidor,
och nu regnar det!

===
?konspirerade årstiderna
sinsemellan...

för att motarbeta den
ohälsosamma blindheten
av människans djuriska grepp?

från hundra procent till hälften,
och från en kvart kanske till noll ...?
===
HeeEeeLP IT RIGHT NOW!!!

Brandflacka




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP