Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alger






Under dom gröna tangenterna bor algerna och bubblar, programmeraren flyger över fält av neon. Störtar ner bland elektriska ålar. Stöten går ända ner till kärnan. Jorden ruskar av sig - nu en lysande glob och en osynlig man håller månen på avstånd - iakttar människorna som signaler i ett chip.




Fri vers av Knark VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-12-12 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP