Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som i det första andetaget

Orden älskade
Samlade i mina andetag
Utandade med hårda hjärtslag

Som slutna ögonlock
Där tårar ändå faller
Fast ingen är där för att se

Orden arkiveras hos dig
De oändligt många sagda
Så behåller jag de skrivna

Du är mitt första andetag

Tills det sista kommer




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 16:09



Bookmark and Share


  Trädskugga
Fint (om att födas på nytt / bli frälst)? som en famn finner sin famn : )
Bra!
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn