Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har seglat igenom mitt livs hav

jag har seglat igenom mitt livs hav på djupa 

vatten och igenom stormar med vågor stora 

 

som berg men även igenom sol då vattnet har 

legat spegelblankt och lungt . jag har seglat

 

igenom allt i sökandet på det tomrum i mej

skälv i hela mitt liv något som sluter cirken 

 

inom mej . jag har varit på många ställen och 

platser men aldrig funit vad jag sökt jag har 

 

jagat kärleken i ett sista försök att bli älskad 

och få älska igen med minna känslor hjärta 

 

och själ men det är så svårt när jag vägrar

mej skälv att älska det lilla som finns kvar

 

av mej skälv . hur ska ska jag finna vad jag

söker när jag  förvägrar mej skälv att älska 

 

det jag har och vill förmedla till den jag ser 

till den jag vill ge mitt hjärta och dela mitt liv 

 

med jag kan segla joden runt men det jag söker 

finns inom mej . jag ser det nu och förstår det men 

 

mitt segel är borta det finns inga vatten att segla 

på och jag är instängd på en öde ö långt i från 

 

kärlekens känslor så långt ögat kan se . vägen är 

för till fället över för mitt sökande men jag seglar 

 

vidare på nästa våg som kommer med framtiden !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-12 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten