Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.12.12 söndag. Minnet av en farlig man.


Otyglad tanke

Här vilar Karl den Helige
i Guds nåd och Jesu kärlek.

Tillskriven återvändandet av
Herrens tukt och förmaning.

Du vilsna blomma av idag
som kom så nära Herrens andetag

att idag blev igår
och imorgon aldrig kom.

Vi glömmer aldrig våra ärr
och sorgen hopkrupen vid porten

i fasan att aldrig komma tillbaka
som man förut var

och stilla vandra hem igen
i minnet av sin farfar.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-12 16:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt berörande och rader som stannar... Tack!
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP