Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~GLÄDJE-LJUS~~~~haiku

 

Stjärnblossens frihet

Snöänglavingars avtryck

Glädjeandas hopp




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-12 18:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för denna glädjespridare!
2021-12-13

  BenGust VIP
Frihetens lätta signum.
2021-12-12

  Kajan VIP
Molnlätt haiku.
2021-12-12

  Solstrale VIP
Strålande vingeslag!
2021-12-12

  Sparvögat VIP
Dina ord säger allt om ljusets glädje i snöflingors och stjärnors andetag…
Underbart!
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria