Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och ibland är det det mest självklara som


Tänder en slocknad själ

... hörde ordet förlåt
och murar rämnade ...

... ur ruinerna växer en blomma ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik