Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


910.*HIGTLIGHT*

SVÄV!

vertikalt
mörkastevinternatt

rusa över
horizontalt

genom

magnetiska orkaner,
solregn och
i meteoritnedslag...

och

Universums Stjärnfall
river bort

isigmörk täcke
från DIG

=== === ===
av häpnad
*HIGTLIGHT*

slog
veksurrogatet

med järn...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-13 07:51



Bookmark and Share


  petter rost
Lollitta, förlåt att jag ställer en fråga som jag kanske inte får göra här. Men jag vill få köpa bilden här med texten i sig – jag vill ha dem – bild med text, text i bild, på en vägg där jag kan se och läsa dem varje dag. Är det helt omöjligt....

2021-12-14

  Solstrale VIP
Fantastiskt magnifikt i ord och bild!
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP