Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostress

Ostress med rim och flyt
behöver ingen Hip Hop beat
skriver sjuka rader
mannen akta blocket fått sig HIV

Skriva är min terapi
bläcket är min levnadstid
inget snack nu förortskillen
beknar tunga ord som K’

Jag vet redan vad jag vill
sträva högt och lite till
fruktan håller mig i skinn,
föraktar dessa shayatin

Jag slipar orden
skarpt som kniven
Blattestilen
B.M.A
glocken from the bridge
det var på tiden

vänder vassa blad
Hjällbo barnens svarte He-man
lutar hiphopens torn,
åt rätt ton,
i mörkrets tider

Laddar. Siktar. Klickar.
Pressar världens alla mickar
riggar världens alla tickar
plågar ut dig rena hickan

Ni finner mig tillbaka dragen
fem böner om dagen
i 4-2-4 GBG
bland höghus barnen





Fri vers (Spoken word/Slam) av BaaBiiBoo
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-12-13 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo