Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har skurit sig i Skurup

 

Sossarna tog makten i Skurup med hjälp av avhoppade SD:are. DET kallar jag för Sverigevänner!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-13 22:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Folk är ej så dumma egentligen
Kan tröttna på opportunist-
Partier som bara vill gå på
Känslo förbund o håller med
M i allt annat,för att de ej
Har sin egen politik att kunna
genomföra. Med sådan politisk
okunnighet kan man ju ej
föra en Bygd utvecklande
framåt?



2021-12-13

    Askanden
bra aldrig för sent att ta sitt förnuft till fånga all heder åt dem
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP