Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* BRÄNN-PUNKT 6*****haiku

 


Skuggvärldars röster


Trädkronor möter rötter


Glödhetta aska


 


 


 


 




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-14 00:01



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Snyggt och mystiskt, och bra.
2021-12-15

  Kungskobran VIP
Mycelerna under träden
är livets skuggor som inte syns
2021-12-14

  Judas Ekholm VIP
Galant! Diggar din haikuserie som bara den. Bravo! <3
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria