Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spleen - Tanka

 

Bakom clownens mask

stillas stundom hans bäva

av högljudda skratt

efter show dock lider i

största möjliga tyssstnad




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-15 08:56



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag älskar clownen, efter min tid som dramapedagog!
2021-12-15

    Lena Staaf VIP
Att showa kan vara ett sätt att dölja den egna ledsnaden.
2021-12-15

  Öknens Ros VIP
Bakom skämten och skratten döljer sig allvaret.
2021-12-15

  Solstrale VIP
Väl träffat! Mitt i oxögat! Bakom det största leende finns det skratt som sörjer mer...
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP