Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anspråket

förbistrat är språket
tala så att jag förstår
Babelsarvet lever
Guds gränser

när vi en dag ler igenkännande
mot anspråket
kan vi fortsätta
bygga oss mot himlen




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-12-14 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP