Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kan dö

...
det finns en kraft starkare än kärleken
rättfärdigheten
min vägspärr
man kan inte döda kärleken
men den kan dö

rättfärdigheten är alltid vad den är
oföränderlig
den kräver
kräver ditt liv

jag älskar dig min lilla fågel
främmande för mig nyss
nära i varje andetag resten av mina
ensamma dagar




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-14 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP