Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ SMEK-ANDE ~~~~~~~

 

 

I separationen från

moder jords puls

tillhörigheten

ursprung

 

I avstängdheten

motståndet

isoleringen

ensamhet

 

I förlusten

av förmågan

att öppet lyssna

skapas obalansen

 

I förvräng kontakt

slut dina ögon

känn vindens

viskningar

 

Lyssna,lyssna,lyssna

tillåt dina rötter att stärkas

här i moder jords öppna sköte

är du älskad som i ett med alltet

 

Välkommen-du är hemma i varje ande-tag

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria

 




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-12-14 12:49



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbara ord till moder jord…
Att känna stillhetens kärna…
2021-12-18

  Kajan VIP
Visar vägen genom jorden till himmelsk frid. Väldigt fint.
2021-12-15

  Susen VIP
Fint budskap till det inre. Tack
2021-12-15

  Öknens Ros VIP
Meditativ tankegång att lyssna till.
2021-12-15

  BenGust VIP
ursprung
tillhörighet
puls
2021-12-14

  Koloristen
Ett öppet sköte som skall varsamt vårdas.

SOL!
2021-12-14

  Anya VIP
Mycket fin och meditativ. Stärkande från din penna. Tack!
2021-12-14

  ULJO
Kärlekspoesi. Fint
2021-12-14

  Solstrale VIP
Innerlighet värme och samförstånd! I kärlekens ljus beslyst! Tack!
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria