Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent

Ge fan i att skrynkla mina lakan

Under inga omständigheter får de minnas din kropp

Jag gömmer dina skor i garderoben

Du är ju dum om du går hem barfota




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-14 15:56



Bookmark and Share


  Honungsgrävling
Slutet får en att le, en snygg vändning.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn