Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset hjärta

När frosten la sig över fönstret
Och bildade sina grenar
Hade kylan redan gripit själen
Som längtar efter värme

Du skulle vara ett ljus
Som ledde mig till solen
Som fick mig varm
Som fick mig glad

Men den iskalla skönhet
Som jag såg i det vintervita
Var inte du längre
Och hjärtat är fruset




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva