Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda fen

Jag såg
den röda fen
hon låg
i stillhet
hennes gröna
ögon sken
jag kunde se
den röda tråden
ja, här fanns den
drömmen spann den
hela vägen fram
till Ariadne
och jag gled
helt intill
och stal en kyss
hon sa
du, lämna bara
dina andra
dunkla drifter
laster, konster
kasta dina
unkna monster
byt ut dem
mot mig,
så kan du
bli min
just här,
i sömmen
mellan falskt
och sant
dansar vi
vår röda dans




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-15 01:10



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Spännande!
2022-01-17

  Hjördis Krovotskij
En förförisk flaska Amarone..
2021-12-15

  Kungskobran VIP
Alldeles nyss
jag stal en kyss
den gav mig energi
i den röda dansens fobi
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP