Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* BRÄNN-PUNKT 7*****haiku

 

Bakom ögonlock

Brännande svärtad smärta

Tårar i väntan




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-15 01:21



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fördämning i väntan att brista, starkt.
2021-12-15

  Susen VIP
Med få ord fångar du starkt och berörande. Mycket bra skrivet
2021-12-15

  Solstrale VIP
Sänder näsduk! Och tröst!
2021-12-15

  Kungskobran VIP
Jag blir tårögd
2021-12-15

  ULJO
Tårarnas väg
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria