Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt

 

 

När molnen hopar sig på min himmel

och livet känns grått och trist

finner jag tröst av att tänka på

ljuset som finns ovanför




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-12-15 10:45



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin tanke! Trösterikt!
2021-12-16

  Anya VIP
Att ha ljuset i sitt liv är en gåva!
2021-12-16

  Niliboy
Det finns ett ljus där ovanför, javisst så fint!
2021-12-15

  Maria Sundelin VIP
Klok tanke
Kramar
2021-12-15

  Eva Helene VIP
Så fint och förtröstansfullt detta!
2021-12-15

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord om hur naturens och
ljusets skiftningar kan hjälpa oss
genom livet.
2021-12-15

  Susen VIP
Fina ord från en klok kvinna
2021-12-15

    Lena Staaf VIP
Att se att det finns ljus någonstans ger livshopp.
2021-12-15

  Bengt H VIP
Det är bra när det är enkelt, som ett Columbi ägg.
2021-12-15

  Monica Lindgren
Vad ser du för ljus, Marita? Är du troende? Ibland ser jag för min del inget ljus alls...
2021-12-15

  ULJO
Klokhet
2021-12-15

  AiA Maria den fria

Underbart perspektiv!

Medvetenhet
om tanken kraft
lyfter upp allt i livet


Tack!
2021-12-15

  Öknens Ros VIP
Ljusa tankar gör livet lättare.
2021-12-15

  Solstrale VIP
Så sant som det var sagt! Bra livsdevis!
2021-12-15

  Sparvögat VIP
Tankens tröst av ljusets närhet, fint tecknat…
2021-12-15

  Feliaxel VIP
Berörande tanke
2021-12-15

  Kajan VIP
En förtröstansfull tanke, ovan molnen seglar solen; både bildligt och bokstavligt talat.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP