Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leda är deras signum

Jag förstår längtan efter handling.
Att döden är att föredra framför att långsamt tyna bort.
Det är där Rörelsen bygger sin bas
av de längtande efter handling.
För vad kan partier, kyrkor o shopping bygga?
Bara leda är deras signum




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-12-15 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP