Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att frysa på insidan


Ute i kylan

Ute i kylan
så kan man känna sig
även en ljum majdag
utanförkänslan är densamma
oavsett väder eller årstid




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-15 12:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tror att många kan känna igen sig i din text.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP