Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal är en chimär

Normal är en chimär.
I vår längtan efter det normala kan vi ändå inte släcka elden som brinner i oss. Elden där vi är Jag är
Normal är den gräns som präster och kungar gett oss
för att hålla oss nere.
När vi bryter den
blir vi större än universum.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 12:54



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Tack!
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP