Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Trygghet och Kärlek

Collage till mitt inre barn, en kärleksslinga från då till nu
in i framtid följer dig, du är älskad - ALLTID
även då du känner dig oälskad

din lilla hand i min
vi lyfter
mot månen
av känslan
alltid älskad




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 15:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bilderna och texten utgör tillsammans en underbar trösterik Trygghet och Kärlek!!!
2021-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2021-12-15

  morgonstjärna VIP
Så fint hålla sig själv i handen det gör vi i olika stunder, det ger tröst och kärlek. tänk om alla kunde tänka så, så fria alla kunde känna sig om de haft en barndom och blivit älskade, känt sig trygga.

2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP