Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mitt hjärta

Och i alla dagar
Är jag tacksam
För de som finns där
För de som älskar

Kanske inte den prins
Som jag så ofta saknar
Men en del av mitt hjärta
Livet ut




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-15 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva