Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vent


Hopp löst

Hopplöshet är ett jävla skit
Allt är likadant fast för jävligt




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-12-15 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP