Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandad vent


Fast

Hur i helvete ska det gå
När man aldrig går någonstans

När man trampar på samma ställe
När man låtsas ha det bra
När man faller tillbaka
När man råkar lyckas
Men fallerar

Hur i helvete ska det gå

Vem fan är jag att tro
Att jag kan gå
Utan fucking ben

Vem fan är jag att tro
Att jag kan lyckas
I moln av hopplöshet
Vem fan är jag att tro
Att jag mår bra?

Vem fan är jag som tror
Att jag kan låtsas mig till lycka
Jag mår fucking SKIT
Vad gör jag nu

Vem är jag, vad behöver jag
Vem?
Behöver jag

Mitt nervsystem




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-15 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP