Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära av misstag

Att lära sig av sina misstag är nödvändigt
Att lära sig av andras misstag är onödigt




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP