Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I steget

 

månskålen himmelskt öppen

en skärva ljus ur

nattens välvande närvaro

snökristaller vita  glimmar återsken

från fält i inbäddad väntan

här vilar livet

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-15 21:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert om vinterns stillhet.
2021-12-16

  KYREUS of Sweden
Ljuveligt skaldat.
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg